Vnitřní botičky

Velmi důležitou součástí každé lyžařské a skialpové boty je vnitřní botička, která obepíná nohu lyžaře a přes ni se přenášejí impulsy dál na skelet a následně na lyži. Když původní botička již nesplňuje svou funkci, máte atypickou nohu a standardní botička nefunguje správně, nebo vyžadujete přesný fitting a lepší výkon a přenos sil, můžete si dokoupit novou tvarovatelnou botičku od Sidasu.

Sidas dlouhodobě vyvíjí dva typy vnitřních botiček do lyžařských bot. Precizní usazení nohy v botě, přesnost a výkon poskytují vypěňovací botičky. Při procesu vypěnění je do botičky pod tlakem vstříknuta dvousložková PU pěna, která přesně vyplní prostor kolem nohy. Představují unikátní rovnováhu mezi výkonem, usazením nohy a komfortem.

Dále v nabídce Sidas najdete plně teplem tvarovatelné vnitřní botičky, které lze pomocí horkovzdušné trouby  Confor’fit Oven nebo zařízení Fitsystem nahřát a natvarovat dle nohy zákazníka. Nabízejí rovnováhu mezi výkonem a pohodlím.

Botičky Sidas nelze koupit on-line, jsou dostupné jen u zkušených bootfitterů, kteří je zákazníkům správně vytvarují dle jejich nohy.

Rádce