Zimní vložky do bot

Ortopedicky tvarované zimní vložky, které skvěle drží teplo v oblasti chodidel. Zimní vložky do bot Sidas jsou lépe odizolované, aby spolu s 3D podporou podélné klenby poskytovaly i lepší tepelný komfort. Merino vložky do bot přidávají i kladné vlastnosti tohoto přírodního materiálu, tedy lepší termoregulaci a odolnost proti množení bakterií a tvorbě nepříjemných zápachů.

Zimní vložky do bot s podporou klenby lépe usadí nohu v botě, zlepší stabilitu při chůzi i při jízdě (lyže, brusle), vylepší ovládání sjezdových a skialpových lyží a běžek, díky lepšímu osovému postavení chodidla a kotníku pomohou omezit i bolesti a přetížení dalších kloubů dolních končetin.

Vložky z řady 3D mají univerzální podporu klenby, vložky do bot Sidas 3Feet respektují 3 typy klenby (nízká, střední, vysoká), zimní vložky Custom a My Fit se tvarují u specialistů dle chodidla zákazníka.

Rádce


Jak určit klenbu chodidla? Sidas 3Feet

Jak určit klenbu chodidla? Sidas 3Feet

Vložky 3Feet se vybírají dle klenby uživatele. Pro nízkou klenbu jsou určeny 3Feet vložky LOW, pro střední klenbu vložky označené MID a pro vysokou klenbu modely HIGH. Abyste věděli, jakou variantu vložek Sidas 3Feet vybrat, je potřeba znát výšku klenby chodidla.