Vyhřívané ponožky

Kvalitní vyhřívané lyžařské ponožky vyrobené v Evropě, ale také vyhřívané ponožky pro outdoor a další sporty. Energii pro vyhřívaní ponožek Therm-ic zajišťují kvalitní akumulátory, ty ve verzi s Bluetooth umožňují nastavení výkonu vyhřívání i pomocí aplikace v mobilním telefonu.

Nová technologie S.E.T® = Smart Elastic Technology
Therm-ic má pro využití v oblečení (vyhřívané ponožky, rukavice, spodní prádlo ap.) patentovanou novou technologii, která vede vyhřívání v jemném a elastickém švu, takže není omezena pružnost a přesný fit ponožek. Proto novou technologii najdeme i na sportovních modelech ponožek. U ponožek je vyhřívání S.E.T umístěno ze spodní i horní strany prstů na nohou, hřejí  cirkulárně v nejdůležitějších místech.

Ověřená technologie Therm-ic Fusion – vyhřívání ze spodní i horní strany v oblasti prstů na nohou
Pokud máte studené prsty na nohou, oceníte vyhřívané ponožky Therm-ic se systémem Fusion. Ty mají topné těleso umístěno jak pod prsty, tak je vyvedeno i nahoru nad prsty. Tak je docíleno rovnoměrného zahřívání na chlad nejcitlivějších míst, tedy prstů na nohou.

Všechny ponožky s vyhříváním Therm-ic, dámské i pánské, mají vždy podíl Merino vlny, která kromě skvělých izolačních vlastností také omezuje množení bakterií, a tedy brzdí nepříjemné zápachy.

Pokud nejsou již v setu, k ponožkám je třeba koupit i akumulátory S-Pack (vyrobeny v Asii).

Therm-ic - specialista nejen na vyhřívané ponožky

Rádce

Správná údržba prodlouží životnost baterií vyhřívaných rukavic a ponožek

Správná údržba prodlouží životnost baterií vyhřívaných rukavic a ponožek

Baterie jsou zdrojem tepla vyhřívaných ponožek a rukavic. Bez funkčních baterií vyhřívané ponožky, vložky a rukavice neposkytují pohodlí, na které jste při lyžování nebo turistice zvyklí. Proto je třeba bateriím věnovat maximální péči a správně je skladovat.

Použitím těchto několika tipů pro údržbu můžete prodloužit životnost svých baterií ze 150 na téměř 500 životních cyklů! S osvědčeným postupem péče o baterie můžete ztrojnásobit životnost a účinnost svých baterií a tedy i vyhřívaných rukavic a ponožek.


Jak ovládat vyhřívané oblečení mobilní aplikací

Jak ovládat vyhřívané oblečení mobilní aplikací

Mobilní aplikace Therm-ic Heat Control umožňuje ovládat baterie, vybavené technologií Bluetooth - baterie S-Pack a C-Pack s označením "B" a také vyhřívané bundy a vesty, spojené s powerbankou přes kabel U-Pack.

Další