Vysoušeče bot

Dobře vysušené lyžařské i klasické boty a rukavice poskytují výrazně lepší tepelný komfort a taky neposkytují vhodné prostředí pro množení bakterií, proto se tak efektirvně omezuje i tvorba nepříjemného zápachu. Vysoušeče bot Therm-ic mají výkonný fukar teplého vzduchu, díky čemuž je vysoušení obuvi výrazně efektivnější než s menšími modely bez ventilátoru. Doba vysoušení rukavic, lyžařských a jiných bot je znatelně kratší, s jedním přístrojem můžete postupně vysušit více párů vlhkého vybavení. Ventilátor ve vysoušečích Therm-ic je příjemně tichý a účinný. Teplota vzduchu na výstupu z trubic je cca 45 °C, takže nehrozí přehřátí vložek, skeletů ap. a jejich případná deformace, jako to může být u levných vysoušečů, kde není přesná kontrola vyhřívací teploty.

Therm-ic Refresher je kompaktní vysoušeč lyžařských bot a rukavic, který má navíc UV záření, díky čemuž je ještě účinnější eliminace bakterií a plísní. Navíc má tento sušič i časovač na 1, 3 a 6 hodin.

Rádce

Jak na účinné vysoušení bot

Jak na účinné vysoušení bot

Vysoušení bot řešil někdy snad každý, naši předci používali triky jako vycpání bot savým novinovým papírem nebo vkládání ohřátých kamenů do bot. Moderní vysoušeče bot poskytují výrazně lepší možnosti, je jen potřeba najít vhodné řešení, které bude efektivní pro určitý sport v té formě, ve které ho provozujete. Existují vysoušeče obuvi přírodní, elektrické, mobilní, vysoušeče do auta nebo na domácí vysoušení, ale i speciální vysoušeče lyžařských bot nebo vysoušeč lezeček.